Més conferències i un nou curs de fotografia al segon trimestre de l'AEU


  • Comparteix:

Marc Plens durant la presentació del programa

Marc Plens durant la presentació del programa

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la gent gran estrenarà al gener trimestre amb una conferència sobre l'impost de successions i posarà en marxa un curs de fotografia. El nou programa, el primer amb Marc Plens com a president de l'entitat, manté la diversitat d'anteriors convocatòries amb xerrades de literatura, pintura, història, cinema, economia i ciència. El seminari proposat en aquesta edició reflexionarà sobre quatre dels museus més importants del món.

L'aula manté els cursos de formació en informàtica i afegeix un curs d'iniciació de fotografia per als seus associats. A més continua apostant per les visites a diversos indrets d'interès cultural i enguany s'ha organitzat un viatge a Extremadura per conèixer la Vall del Jerte i la ruta dels Conqueridors.

Entre gener i març, l'AEU proposa 10 conferències on especialistes de diversos àmbits reflexionaran al voltant de diverses temàtiques. El nou president de l'entitat, Marc Plens, ha afirmat que el nou trimestre mantindrà la línia actual de l'entitat.

Marc Plens

Mantindrem la mateixa línia. El que funciona no es canvia, es millora o es potencia.


Les tertúlies, una iniciativa endegada el trimestre anterior, agafen més força per l'èxit de participació. Les trobades tracten diversos temes proposats pels mateixos associats. En aquesta ocasió s'organitzen quatre trobades que giraran al voltant de la jubilació, la immigració, la justícia i la dona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cal fer conferències sobre l'impost de successions, perquè la gent sàpiga els inconvenients que hi ha en aquesta reforma, que han pactat en tripartit, ells venen " la gran reforma" i no és aixi. Felicitats als conferenciants.

Ciutadana. Enviat el 22/des/09


Cal fer conferències sobre l'impost de successions, perquè la gent sàpiga els inconvenients que hi ha en aquesta reforma, que han pactat en tripartit, ells venen " la gran reforma" i no és asi. Felicitats als conferenciants.

ciutadana. Enviat el 22/des/09


Les conferències sobre l\\\\'impost de successions son necessaries per a fer pedagogia d\\\\'aquest impost, desconegut per a aquells que no s\\\\'hi han trovat. Seria bo en aquest viatge programat a Extremadura copçar l\\\\'ambient que hi ha envers a aquest impost, ja que allí tambe son expoliats. Continuem lluitan www.nosuccessions.org

Osbalgi. Enviat el 22/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.