El Síndic de Greuges sol·licita als Reis dosis de bona administració


  • Comparteix:

Jaume Clavell, en una entrevista recent a Cugat tv

Jaume Clavell, en una entrevista recent a Cugat tv

El Síndic de Greuges de la ciutat demana que l'any que ve l'Ajuntament satisfaci totes les demandes dels ciutadans de Sant Cugat de manera que no hi hagi queixes sobre l'administració local. Jaume Clavell ha explicat a la seva carta als Reis recollida per Cugat.cat que el millor desig seria que el deixessin sense feina ja que significaria que la ciutadania hauria recuperat la plena confiança en el consistori. Mira la carta als reis a Cugat tv

El Síndic de Greuges creu que el fet que el deixin sense feina voldria dir que l'Ajuntament tindria el focus posat en cada un dels seus ciutadans que, segons considera, haurien de ser tractats com a casos individuals. Jaume Clavell demana als Reis Mags una 'dosi de bona administració' perquè el consistori ho faci tot prou bé com perquè les queixes no arribin al Síndic.

Jaume Clavell

Desitjo que els Reis portin al consistori bona administració i bon saber fer.


Clavell creu que a vegades l'Ajuntament no contesta al ciutadà i aquest perd la confiança en l'administració local. En aquest sentit, el Síndic espera que els Reis li alleugereixin la feina, tal com ha dit en la seva carta a Ses Majestats a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.