Petits i grans donen la benvinguda a l'Envelat 2009


  • Comparteix:

Tallada de la cinta per inaugurar oficialment l'Envelat 2009

Tallada de la cinta per inaugurar oficialment l'Envelat 2009

L'Envelat 2009 ha arrencat aquest dimecres a la tarda amb una gran festa d'inauguració que ha comptat amb l'espectacle 'Marremangu' del pallasso Pep Callau, l'Enlluminada del grup l'Obrador Públic, l'animació dels McKensys i una xocolatada per celebrar el 20è aniversari de la cita nadalenca. Fins el 3 de gener, petits i grans podran gaudir de moltes activitats, que enguany es concentren a la plaça d'Octavià. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'Envelat ha començat amb la força del 'Marremangu' del pallasso Pep Callau i els Pepsicolen que han fet ballar i cantar els més petits acompanyats de pares i mares.

L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat per la regidora d'Educació, Esther Salat, ha estat l'encarregat de pujar a l'escenari de Pep Callau per inaugurar oficialment l'edició d'enguany de l'envelat.

Lluís Recoder

Confio que petits, joves i grans, gaudeixin d'aquesta oferta de Nadal de l'Envelat.


Els santcugatencs que s'han acostat a la plaça d'Octavià han pogut participar en l'espectacle de l'Envelat i gaudir de la xocolata desfeta que s'ha ofert a tots els que n'han volgut. Totes les persones que han parlat amb Cugat.cat s'han mostrat satisfetes de l'espectacle ofert i també han 'aprovat' el canvi d'ubicació a l'emplaçament d'enguany. Escoltem algunes d'aquestes opinions.

Usuaris Envelat

Mirarem que els pot agradar als nens i anirem venint. / El Pep Callau divertit com sempre i pel que fa al canvi d'ubicació benvingut sigui. / Millor aquest nou emplaçament perquè és molt més cèntric i més a prop de casa.






Aquesta i la resta d'activitats de l'Envelat es podran seguir al canal Nadal de Cugat tv que dedicarà una especial atenció en el principal punt d'interès de la ciutat durant el periode nadalenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.