Els nens entrevisten l'alcalde dins la programació nadalenca de Cugat.cat


  • Comparteix:

Els nens podran preguntar allò que vulguin a l'alcalde.

Els nens podran preguntar allò que vulguin a l'alcalde.

Els nens santcugatencs podran conversar avui amb l'alcalde, Lluís Recoder, en una nova edició de l'entrevista de Nadal a l'Envelat que organitza Cugat.cat. El canal Nadal de Cugat tv emetrà l'entrevista i Cugat ràdio i Cugat diari la retransmetran en directe.

Els santcugatencs més petits que visitin l'Envelat podran fer les preguntes que vulguin a l'alcalde. L'entrevista a Recoder està dins del programa especial presentat per la periodista de Cugat.cat Sílvia González, que s'emetrà pel canal Nadal de Cugat tv. L'entrevista, que serà al punt del migdia, es retransmetrà en directe per Cugat ràdio i Cugat diari.

La trobada finalitzarà amb el sorteig de la panera de Cugat.cat, valorada en 850 euros i que compta amb la col·laboració de 20 comerços locals. Entre els obsequis hi ha un forfait de salut, tres sopars per a dues persones i 30 euros per gastar en llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.