Els nens demanen més espais de lleure a l'alcalde en l'entrevista de Cugat ràdio


  • Comparteix:

L'entrevista ha tingut lloc a l'Envelat

L'entrevista ha tingut lloc a l'Envelat

Una vintena de nens i nenes han participat aquest dijous a la tradicional entrevista a l'alcalde que ha organitzat un any més Cugat ràdio a l'Envelat de Nadal, ubicat a la plaça d'Octavià. Els més petits han aprofitat per demanar a Lluís Recoder més parcs a la ciutat i s'han interessat per la seva feina. De la seva banda, Lluís Recoder ha pres nota de totes les demandes i ha animat els infants santcugatencs a fer esport. Mira l'entrevista a Cugat tv

Els espais de lleure i els parcs han protagonitzat les preguntes dels més petits a Lluís Recoder. Els infants han arribat fer peticions a l'alcalde difícils de satisfer, com parcs amb sostre, i altres més assequibles. Entre aquestes demandes destaquen l'arranjament d'una tanca de l'espai de jocs infantils de Can Magí i d'una pista de bàsquet de Coll Favà que, segons els nens, està massa inclinada.

Recoder s'ha compromès a fer més espais verds, tot i que ha recordat que Sant Cugat és la ciutat de Catalunya que en té més, i a arreglar les fonts públiques amb més celeritat. A més, ha respost un minuciós qüestionari personal i laboral, com on va néixer, quants fills té, on viu i si li agrada la seva feina. L'alcalde ha explicat que de petit volia ser bomber o policia, i que és aficionat a la muntanya, la bicicleta, l'esquí i el Barça.

Preguntat sobre el canvi climàtic, Recoder ha assegurat als més petits que el fenomen també afectarà Sant Cugat.

Lluís Recoder

Sabem que estem en una de les zones del món on afectarà més.



L'alcalde ha explicat als menuts que també va als instituts de la ciutat a parlar sobre el canvi climàtic i que l'Ajuntament ha posat en marxa un pla per fer-hi front.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.