Francesc Duch no repetirà com a president del CMSC


  • Comparteix:

Imatge de la seu del CMSC

Imatge de la seu del CMSC

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Francesc Duch, no optarà al càrrec en les properes eleccions de l'entitat, que se celebraran el primer trimestre de l'any vinent. Duch va anunciar la seva decisió públicament a l'assemblea de socis celebrada a principis d'aquest mes en què també va animar els associats al club a ocupar el seu càrrec.

Duch ha al·legat que deixa el càrrec per motius familiars i diu que l'entitat es mereix algú que s'hi pugui dedicar del tot. Són declaracions a Cugat.cat.

Francesc Duch

Crec que la presidència del club és una tasca que requereix temps i dedicació i jo ara mateix no m'hi puc dedicar per motius familiars.










Duch també ha recordat els seus inicis crítics en la presidència, ara fa sis anys, quan l'entitat arrossegava molts deutes i comptava amb només 2.300 socis. A més, Duch ha destacat que es mostra satisfet amb el seu mandat i que ha pogut complir molts dels objectius que s'havia marcat quan va començar a exercir el seu càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.