Sònia Ezquerra, guanyadora del concurs, recull la panera de Cugat.cat


Temes relacionats

Cugat.cat sorteja una panera valorada en 850 euros (18/des/09)


  • Comparteix:

Sònia Ezquerra, la guanyadora de la panera

Sònia Ezquerra, la guanyadora de la panera

Sònia Ezquerra, guanyadora de la panera de Cugat.cat, ha recollit aquest dilluns el premi valorat en 850 euros al local del grup multimèdia. L'afortunada podrà gaudir de diferents obsequis com ara un forfet de salut, tres sopars per a dues persones i 30 euros per gastar en llibres.

L'hospitalenca Sònia Ezquerra, que acostuma a freqüentar la nostra ciutat, s'ha mostrat sorpresa de sortir guanyadora d'entre un centenar de persones que optaven a la panera. Ezquerra ha agraït a Cugat.cat i als comerços que hi col·laboren que s'organitzi un premi així en els temps actuals. Ho ha explicat a Cugat.cat.

Sònia Ezquerra

Estic molt contenta i sorpresa per haver guanyat la panera. No m'ho esperava.


Els comerços participants a la panera són: Terra Dolça, Bacallamaria, Torrons Pros, Fruites i Verdures Carmeta, Bocadilly, Celler Cal Caballu, Pastisseria Sàbat, Carnisseria Alfons, Chocolat Factory, Carnisseries Tubau, Restaurant Cal Gerrer, Carlota's, Pastisseria Roura, Vins Noé, Pastisseria Vall d'Or, Mar Viu, l'administració de loteria número 2, Celler Santa Maria, El Celler de Llibres i La Viti.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.