Innocentades per a grans i petits a l'Envelat


  • Comparteix:

Participants preparant les seves innocentades

Participants preparant les seves innocentades

L'Envelat ensenya a fer innocentades a grans i petits coincidint amb el dia del Sants Innocents. Els assistents han preparat les tradicionals llufes, una aranya de cartró que salta i espelmes que peten quan s'encenen. Els pares han agraït que les activitats de l'Envelat estiguin pensades en clau familiar i que fomenti entre els més petits les tradicions nadalenques.

Com mana la tradició el 28 de desembre és el dia de les innocentades i per això l'Envelat ha organitzat un taller on els nens han preparat llufes i un artilugi de cartró que simula una aranya que salta.

Alguns dels assistents han explicat a Cugat.cat en què consisteix el taller.

Nens i nens

Fem bromes perquè és el dia dels Innocents. / Estem fent una aranya que salta. / Fem una broma que és una aranya que salta.



D'altra banda, els pares també han participat activament de la iniciativa. Els organitzadors han preparat un taller per mostrar com es prepara una espelma amb trampa. Als pocs segons d'encendre l'espelma aquesta provoca una petita explosió. Els pares han agraït que ells també tinguin la seva activitat.

Pares i mares

Està molt bé per no perdre la tradició. / És molt divertit i està molt bé que ens tinguin en compte. / Hem fet una espelma que quan s'encén peta.


Aquest dimarts a l'Envelat els més petits podran assistir a la narració del llibre 'Les Tres Bessones i un Nadal molt especial'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.