Les obres del túnel de la Meridiana afecten un miler d'usuaris de la C-7 a Sant Cugat


  • Comparteix:

La línia C7 queda afectada fins el 3 de gener

La línia C7 queda afectada fins el 3 de gener

Les obres a la catenària del túnel de la Meridiana afecten un miler d'usuaris de la línia 7 de Renfe al seu pas per Sant Cugat. Els treballs de reparació, que s'allargaran fins el 3 de gener, obliguen als viatgers a fer transbordament a l'estació de Montcada i Reixac per poder desplaçar-se en sentit Hospitalet.

Els usuaris afectats poden agafar la línia 2 de Renfe a la parada de Montcada i Reixac per arribar a Barcelona o un autobús per continuar el tram fins al centre de la ciutat. Aquesta situació durarà fins el 3 de gener, a causa de les obres de substitució de la catenària en el túnel ferroviari de la Meridiana.

La companyia ferroviària xifra en 45.000 el total de ciutadans que aquest dilluns, dia d'inici de les obres, han patit els talls de circulació a les línies 2, 4 i 7. Renfe ha concretat a Cugat.cat, que el nombre d'usuaris afectats a Sant Cugat és d'un miler.

En total, els talls modificaran la circulació de 300 trens al dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.