Cap d'Any tranquil i sense incidències destacables


  • Comparteix:

Comissaria de la Policia Local

Comissaria de la Policia Local

Sant Cugat ha donat la benvinguda al nou any sense incidències destacables derivades de les celebracions de Cap d'Any. La principal zona d'oci nocturn de la ciutat ha gaudit d'una gran afluència de gent sense registrar cap incidència remarcable. La Policia Local ha confirmat a Cugat.cat que ha estat una nit tranquil·la i pacífica, tot i que s'esperava l'organització d'un 'botellón' a la plaça d'Octavià que no s'ha produït.

Ho explica el caporal de la Policia Local, Leo Aguilar.

Leo Aguilar

La nit ha estat tranquil·la. S'esperava un 'botellón' però no s'ha produït.


El cos local només ha hagut d'intervenir en un petit foc a una xemeneia d'un habitatge del carrer de Can Llobet de la Floresta que no ha produït ferits i que a més ha comptat amb la participació de Bombers i Protecció Civil. A més, els agents també han identificat un home que llançava petards contra una façana i han atés una dona de nacionalitat brasilera i veïna de Lleida que després de discutir amb la seva parella s'ha llançat en marxa d'un vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.