La jornada de vent a Sant Cugat se salda amb vuit sortides dels Bombers


  • Comparteix:

Els efectes de la ventada de l'any passat

Els efectes de la ventada de l'any passat

Els Bombers de la Generalitat han realitzat un total de vuit sortides derivades dels efectes del vent aquest divendres a Sant Cugat. Els Bombers han hagut d'intervenir per arbres i elements caiguts i per materials en perill de despreniment, tot i que no s'han registrat grans destrosses ni ferits. Sant Cugat ha viscut el primer dia de l'any en alerta per forts vents en situació probable, tal com s'ha decretat en tota la comarca.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un total de 171 avisos a tot Catalunya per incidències relacionades amb el vent, 106 dels quals s'han produït a la Regió d’Emergències Metropolitana Nord on s'inclou el Vallès Occidental.

La comarca ha estat en situació probable de patir ratxes de vent superiors als 90 kilòmetres hora durant tot aquest divendres, tot i que finalment Sant Cugat només ha patit alguns desperfectes. En tots els casos s’ha tractat de retirar branques d’arbres malmeses pel vent, arbres mig tombats, elements estructurals que haurien pogut caure a la via pública i decorats de Nadal mig despresos per la força del vent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.