Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Valldoreix amb una festa final a la seu de l'EMD


  • Comparteix:

Els Reis rebran les cartes dels més petits

Els Reis rebran les cartes dels més petits

Ses Majestats visitaran Valldoreix aquesta tarda amb una comitiva amb 12 carrosses, que repartiran 1.000 quilos de caramels. Com a novetat, aquest any la cavalcada començarà a l'Església de l'Assumpció i posarà el punt final davant de la seu de l'EMD, organitzadora de la rua. En cas de pluja, els Reis aniran directament de l'estació a l'interior de la seu de l'EMD, on els nens i nenes podran entregar les seves cartes.

Els Reis d'Orient arribaran a les sis de la tarda a Valldoreix en un dels autobusos del servei de transport públic. A l'església de l'Assumpció es donarà el tret de sortida a la cavalcada.

Pel passeig del Nard, la comitiva arribarà al carrer Alcalde Ramon Escayola, on posarà rumb cap al passeig Rubí i la plaça Can Cadena. A continuació, les 12 carrosses que conformaran la rua circularan per la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, a la plaça del Mas Roig i a la plaça dels Ocells.

Des d'aquí, la comitiva tornarà al carrer Alcalde Ramon Escayola i al passeig del Nard per arribar davant de la seu de l'EMD de Valldoreix, a la plaça Pompeu Fabra, en un recorregut diferent al d'anys anteriors. En aquest punt, a les vuit del vespre, els nens i nenes podran entregar les seves cartes a Ses Majestats.

Mentre els Reis no arribin a la plaça Pompeu Fabra, a partir de dos quarts de set de la tarda, els més petits podran gaudir de diferents tallers davant la seu de l'EMD, com un de pintura de cares, un de dibuix de nadales i un de decoració de globus. Igualment, s'oferirà una xocolatada per a tothom qui ho vulgui.

Les millors imatges de la cavalcada a Valldoreix es podran veure a Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.