Els carrers Domènech i Doctor Murillo, tallats al trànsit a partir d'avui


  • Comparteix:

Mapa dels carrers on es fan les obres

Mapa dels carrers on es fan les obres

Les obres de vianantització dels carrers Villà i Doctor Murillo es reprenen aquest dijous una vegada ha finalitzat la campanya de Nadal. La represa d'aquestes obres obligarà a tallar de nou la circulació viària als carrers Domènech i Doctor Murillo. Tot i això, els veïns d'aquests dos carrers podran circular-hi per accedir als seus garatges i es mantindrà el pas de vianants i els accessos als comerços.

Les obres que es reprenen aquest dijous permetran continuar els treballs d'arranjament del carrer Doctor Murillo i del carrer Villà, l'arranjament del carrer Domènech en el tram de davant la plaça dels Jocs Florals, on se soterraran els contenidors, i la remodelació de la plaça dels Jocs Florals.

Les obres, que van començar al novembre, s'han aturat durant la campanya de Nadal. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, va destacar durant l'inici dels treballs l'acord a què s'ha arribat amb comerciants i veïns per adequar el termini de les obres a les seves necessitats.

Mercè Conesa

Hi ha hagut una discussió per avaluar les conseqüències de les obres, però hem arribat a una entesa per minimitzar els efectes negatius per als comerços.


Els comerciants del barri han vist amb bons ulls la iniciativa d'aturar les obres durant les festes nadalenques. La membre de la junta de l'Associació de Comerciants del barri Centre-Estació, Àngels Tolosa, explica per què han acollit positivament aquesta mesura impulsada per l'Ajuntament.

Àngels Tolosa

L'hem trobat molt intel·ligent perquè està en joc la nostra campanya de Nadal.



El conjunt de totes les obres s'allargarà fins passat l'estiu. El pressupost és de gairebé 1,2 milions d'euros. Més de la meitat es finançarà amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.