Comencen les rebaixes amb descomptes d'entre el 30 i el 60%


Temes relacionats

El comerç confia que les rebaixes d'hivern salvin la caiguda de vendes de l'any passat ( 7/gen/10)


  • Comparteix:

Els comerços de Sant Cugat han començat aquest dijous les rebaixes d'hivern amb moltes expectatives pel que fa a les vendes. Les botigues santcugatenques ofereixen entre un 30 i un 50% de descompte de mitjana, però algunes arriben a fer rebaixes de fins al 60% en alguns articles. Els santcugatencs, tot i la pluja, han pogut fer les primeres compres i informar-se dels descomptes dels comerços locals en la primera jornada de rebaixes.

Els clients i comerciants consultats per Cugat.cat han començat les rebaixes amb optimisme per la possibilitat de trobar bons articles a preus interessants i per les expectatives de vendre bona part de l'estoc.

Els comerciants ofereixen entre un 30 i un 50% de descompte de mitjana i confien que sigui una bona temporada de rebaixes. Escoltem les opinions d'alguns d'aquests botiguers.

Botiguers

Esperem que les rebaixes vagin molt bé. / Hem començat amb uns descomptes del 30 i el 50% i esperem que aniran bé.



Els compradors, per la seva banda, ja han pogut fer els primers cops d'ulls a les ofertes dels comerços i les primeres compres. Tot i la pluja, molts santcugatencs s'han llençat al carrer. Escoltem les declaracions d'alguns dels consumidors consultats per Cugat.cat.

Clients

Vaig amb l'expectativa de trobar coses molt barates. / Hi ha molts articles que m'espero a les rebaixes i enguany surto amb les idees clares.









El període de rebaixes d'hivern ha començat aquest dijous i s'allargarà fins el 6 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.