L'Aula d'Extensió Universitària reviurà amb una conferència les grans actrius de Hollywood


  • Comparteix:

Greta Garbo serà una de les protagonistes de la conferència

Greta Garbo serà una de les protagonistes de la conferència

Fer una visió retrospectiva de les grans actrius que van dominar el cinema del Hollywood clàssic és l'objectiu de la conferència que organitza aquest dimarts l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran. La xerrada, que tindrà lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya a dos quarts de sis de la tarda, anirà a càrrec del periodista Albert Beorlegui.

'Grans dames del Hollywood clàssic' és el títol de la conferència que organitza l'AEU aquest dimarts de la mà del periodista, crític i divulgador de la història del cinema Albert Beorlegui, que col·labora habitualment amb l'entitat.

El president de l'AEU, Marc Plens, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és revisitar les artistes dels anys 30 i 40 del segle passat, molt diferents de les estrelles actuals.

Marc Plens

Avui dia hi ha un altre tipus d'artistes. Volem reviure les del Hollywood clàssic.








Com la resta d'activitats i conferències que proposa l'Aula d'Extensió Universitària, aquesta xerrada estarà complementada per materials audiovisuals, com ara fragments de diverses pel·lícules. La conferència d'aquest dimarts tindrà lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya i es repetirà el dijous 21, de dos quarts de sis a tres quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.