Capio Hospital General acull un congrés de psicologia que debatrà com tractar trastorns com l'anorèxia i la bulímia

Seu de Capio Hospital General

Societat

Publicat el 10/gen/10 per Núria Juanico

Els trastorns alimentaris, la drogodependència i la depressió protagonitzaran el 5è Congrés de la Societat Catalano-Balear de Psicologia (SCBP), que tindrà lloc a Sant Cugat. Les jornades comptaran amb diverses taules rodones on es debatrà temes com el tractament farmacològic de l'anorèxia i la bulímia i la intervenció psicològica de les disfuncions sexuals, entre d'altres. El Capio Hospital General acollirà aquest congrés de psicologia, que se celebrarà els dies 7 i 8 de maig.

El congrés, que és obert a professionals i estudiants de psicologia, se centra enguany en debatre com la intervenció psicològica pot solucionar trastorns alimentaris, la depressió, l'ansietat i la drogodependència. La trobada comptarà amb diverses conferències i exposicions de treballs científics i també amb el lliurament del 6è Premi Ramon Bayés i Sopena a la Trajectòria Professional.

El president de la SCBP, Josep Deví, ha explicat a Cugat.cat quin és el sentit de l'entitat i del seu congrés anual.

Josep Deví

Volem intentar unir el món científic amb el corporatiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La SCBP és cada vegada més coneguda dins el seu sector i s'emmarca dins l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, creada al 1872.