Els centres educatius de la ciutat donen a conèixer els seus models educatius amb una jornada de portes obertes


  • Comparteix:

Les escoles obren les seves portes per donar a conèixer el model educatiu que ofereixen

Les escoles obren les seves portes per donar a conèixer el model educatiu que ofereixen

Les escoles d'infantil i primària i els centres de secundària obriran les seves portes durant el gener per donar a conèixer l'oferta educativa que hi ha a la ciutat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar la informació necessària als pares i mares sobre els equipaments de la ciutat i els seus models d'educació. A més, l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) estarà oberta a partir d'aquest dimarts per informar als interessats sobre els processos de preinscripció escolar als centres educatius de Sant Cugat.

L'Oficina Municipal d'Escolarització, situada a l'Ajuntament, obre les seves portes aquest dimarts per orientar als pares i mares sobre les preinscripcions escolars i donar a conèixer les característiques de cada centre, com també les activitats extraescolars que ofereixen. A més, els interessats també podran informar-se dels nivells educatius de cada equipament, el nombre de places i vacants existent, els serveis de les escoles i el seu cost.

L'OME, que està oberta de dimarts a divendres, també posa a la disposició dels pares i mares un mapa amb les zones escolars i la situació de cada centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.