L'Orquestra Simfònica explica els seu secrets als alumnes d'ESADE


  • Comparteix:

Moment de la conferència

Moment de la conferència

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha ofert una conferència als alumnes d'ESADE on explica com s'organitza una orquestra. La conferència 'L'orquestra simfònica, un treball en equip', dirigida al curs d'alta direcció de l'escola, es completava amb un audiovisual i l'assistència a un assaig de la companyia. Arran d'aquesta experiència, celebrada al desembre, la simfònica es planteja obrir alguns dels seus assajos a altres col·lectius.

El sacrifici personal en benefici del grup, la preparació abans d'un concert i el procés d'incorporació de nous músics són les qüestions que Ferré ha tractat en aquesta trobada. L'organització i el treball en equip són els temes que més van interessar als alumnes.

Ferré ha explicat a Cugat.cat que l'organització d'una orquestra té paral·lelismes amb el món de l'empresa.

Josep Ferré

Una orquestra és un conjunt de persones de diferents edats i motivacions. En una empresa passa el mateix i el director ha d'unir voluntats.



La xerrada va desembocar en un debat entre el director i els alumnes, alguns dels quals han assistit posteriorment a un assaig de l'orquestra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.