Cugat.cat s'acosta als futurs periodistes de la UAB


  • Comparteix:

Els estudiants del darrer curs de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han conegut aquest dilluns el projecte de Cugat.cat. Els alumnes han destacat les especificitats del mitjà i el seu abast multimèdia com una eina imprescindible per al futur del sector. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha estat l'encarregada d'acostar el projecte als futurs periodistes que s'han apropat a Cugat tv, Cugat ràdio i Cugat diari.

Els alumnes han conegut els diferents canals que conformen Cugat.cat, així com les seves eines i continguts. Els estudiants han coincidit a destacar la importància del format multimèdia pel futur del sector i l'aplicació que en fa Cugat.cat en el seu dia a dia.

Ho expliquen els estudiants.

Estudiants

És un projecte amb fonaments. / Els estudiants ens hem de conscienciar en el tema multimèdia. / És el futur del periodisme.



Els assistents a la xerrada són estudiants de quart de periodisme de l'assignatura 'Història del Periodisme' que imparteix el professor de la UAB Josep Maria Figueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.