El món femení protagonitza el primer trimestre de l'any al CMSC


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació dels actes

Roda de premsa de presentació dels actes

Tallers, taules rodones, xerrades i cinema amb la dona com a figura destacada configuren la nova programació cultural del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). L'entitat ha volgut reconèixer el paper de la dona dins la societat amb la iniciativa 'Trimestre de la dona', que acull activitats fins el 23 de març.

Els tallers de Pilates enceten tres mesos d'activitats culturals dedicats a la dona. Els nens i les dones embarassades també podran participar d'aquesta activitat, amb cursos especialitzats. La natura, el retrat i el reportatge són algunes de les modalitats que es mostraran al taller de fotografia que s'inicia el 13 de febrer. Diferents cursos sobre alternatives als tampons i compreses, el cicle menstrual i l'impuls de negocis per part de dones completen el cicle de tallers durant el primer trimestre de l'any.

Els membre de l'àrea cultural del CMSC Alfredo Arechavala explica el gir que li han volgut donar enguany a la mostra.

Alfredo Arechavala

Hem inclòs més varietat: tallers, pel·lícules, col·loquis, conferències... Hem volgut fer el cicle més dinàmic.


Les activitats continuen amb les xerrades informatives a càrrec de la taekwondista professional Yvonne Lallana i l'escriptora Concha Pinós, autora de 'Birmania, la voz de las mujeres'. La relació actual de la dona amb món de la política, el medi ambient i els remeis naturals, entre d'altres àmbits, centraran el debat de les diferents taules rodones, que culminaran amb el col·loqui 'Homes i igualtat, les noves masculinitats'.

El CMSC també portarà les pel·lícules 'Todo sobre mi madre', 'Dos mujeres' i 'La caja de música'. Amb aquest Club de Cinema, l'entitat tanca l'agenda dedicada al món de la dona.

La regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, ha estat present a la presentació i ha destacat la gran varietat d'activitats que es proposen per aquest trimestre.

Susanna Pellicer

El CMSC ha estat molt agosarat progamant una cinquantena d'activitats en tres mesos i això ens ha agradat.







A més, tots els actes comptaran amb un servei de guarderia perquè els pares i mares tinguin més disponibilitat d'assistència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.