L'audiència de Cugat.cat creix un 70% en sis mesos, segons l'OJD


Temes relacionats

Cugat.cat supera els 17.000 usuaris al novembre, un 16% més que a l'octubre (11/des/09)

Cugat.cat bat rècords i frega els 15.000 usuaris a l'octubre (13/nov/09)

Cugat.cat supera els 12.500 usuaris al setembre i augmenta la seva penetració fins el 16% (14/oct/09)

Cugat.cat és el primer portal d'informació local en català (27/ago/09)


  • Comparteix:

L'OJD certifica les dades des del juliol

L'OJD certifica les dades des del juliol

Més de 16.200 usuaris s'han connectat a Cugat.cat durant el desembre tot i les vacances de Nadal, que tradicionalment alteren els hàbits de consum dels mitjans de comunicació. Les dades, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), demostren que l'audiència del portal multimèdia ha crescut més d'un 70% en els últims sis mesos, mantenint el grau de penetració sobre la població santcugatenca per sobre del 20%.

El pont de la Puríssima i les vacances de Nadal només han restat un 5% d'usuaris a Cugat.cat, que ha tancat el desembre amb 16.247 visitants únics, segons l'OJD. Durant l'últim mes del 2009, els usuaris de Cugat.cat han fet més de 33.000 visites al portal i han accedit a 87.000 pàgines.

Fa sis mesos que l'OJD va començar a certificar l'audiència de Cugat.cat. Des de juliol fins ara, el nombre d'usuaris del portal multimèdia -que integra els productes de Cugat diari, Cugat tv i Cugat ràdio- s'ha disparat un 70%, passant dels 9.500 inicials als més de 16.000 actuals. La penetració del mitjà sobre el seu principal públic objectiu, que és la població de Sant Cugat, supera el 20%. Amb dades de l'OJD, Cugat.cat és el primer diari electrònic d'informació local en català.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, es mostra molt satisfeta amb els resultats d'audiència obtinguts.

Mònica Lablanca

La trajectòria de Cugat.cat ha estat impressionant, i així ho demostren les dades. Estem en el bon camí, fem informació que interessa els santcugatencs.




Al desembre, el diari electrònic generalista en català més llegit ha estat, de nou, l'Avui.cat, seguit de Vilaweb i del 3cat24.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.