Neix l''Altaveu', una nova publicació mensual a la ciutat


  • Comparteix:

Logotip de l''Altaveu'

Logotip de l''Altaveu'

L''Altaveu', un nou mitjà de comunicació local, surt avui al carrer. Amb una tirada de 25.000 exemplars, la publicació arribarà el tercer dilluns de cada mes de forma gratuïta a les bústies del municipi i als principals equipaments de la ciutat. L''Altaveu' assegura que neix per satisfer una demanda existent al municipi' i es defineix com 'un espai de reflexió, debat i periodisme d'investigació'.

Amb l'eslògan ' Les coses no són com s'expliquen, les coses són com són', la nova publicació assegura que ofereix continguts 'transparents, independents i alternatius'.

El director de l''Altaveu', Toni Rabascall, ha avançat a Cugat.cat part del contingut de la nova publicació.

Toni Rabascall

Una mica de tot: política, esport, cultura i columnes d'opinió. Sobretot informacions d'entitats, barris i districtes que no tenen espai a la resta de mitjans.


L''Altaveu' es pot trobar el tercer dilluns de cada mes a les bústies de la ciutat i a equipaments municipals com la Casa de Cultura, els casals de joves i avis, l'Ateneu, els centres cívics i les estacions de ferrocarrils, entre altres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicitats. M'agrada molt el vostre eslogan. Es una forma més transparent de donar informació.

joanet. Enviat el 18/gen/10


He llegit de dalt a baix aquesta publicació i ja he comprovat que és un pamflet anti-govern local. És repectable que sigui aixó però aleshores les coses no les expliquen com són, les expliquen parcialment. Per exemple, quina credibilitat té una 'informació' basada en una presumpta notícia d'El Triangle? Res. Nul. No deixa de ser un exercici per fer d'altaveu, mai millor dit, del PSC, que és qui va escampar aquesta 'notícia' als mitjans. Conclusió, benvingut un nou mitjà però no feu veure el que no sou. Digueu clarament al servei de qui esteu.

Martí Egea. Enviat el 18/gen/10


Ja era hora que la informació no fos monocolor. Esperem que puguin resistir als atacs que rebran per part de le premsa, medis i persones oficialistes. Visca un Sant Cugat plural!!

espai progre. Enviat el 18/gen/10


Vaya, vaya. Los colores de la publicacion son identicos a los del PSC. Solo debe ser una casualidad...

Lucia. Enviat el 19/gen/10


Algunes persones veuen fantasmes on no n\'hi ha. No hi ha cap partit darrera el diari. El que passa és que alguns no suporten que es critiqui l\'establishment convergent local, que porta molts anys amb mitjans de comunicació amics i afins, i molt còmode a la ciutat. Això s\'ha acabat. Ara hi ha més punts de vista i la gent està encantada amb la pluralitat.

Martí Burch. Enviat el 19/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.