Obertes les inscripcions pel programa de formació per a pares i mares


  • Comparteix:

Ja estan obertes les inscripcions per als nous cursos

Ja estan obertes les inscripcions per als nous cursos

Els pares i mares de la ciutat ja es poden inscriure en una nova edició del programa de formació organitzat per l'Ajuntament. Enguany, els cursos s'estructuren en un bloc d'adquisició d'habilitats educatives i un altre de xerrades. Diverses sessions de cinefòrum relacionades amb el món de l'educació completaran el programa formatiu.

Els cursos estan distribuïts segons les edats: educar dels 3 als 6 anys, dels 6 als 9, dels 9 als 12 i dels 12 als 16 anys. Les xerrades abordaran diversos temes de la infància i l'adolescència, com per exemple 'Eines per millorar l'ensenyament públic actual', 'Internet i els adolescents', 'El menjar ecològic' i 'Qui mana a casa?'.

En aquesta edició, també s'oferiran algunes sessions de cinefòrum, amb films relacionats amb el món de l'educació i que comptaràn amb la presentació d'un expert en cinema.

Per apuntar-se als cursos cal lliurar una butlleta d'inscripció l'Oficina d'Atenció Ciutadana del 18 al 29 de gener, trucar al servei d'Educació de l'Ajuntament, o enviar un correu a Formacioparesimares@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.