(Prèvia) Sant Cugat celebra els Tres Tombs i la missa solemne de Sant Antoni Abat


  • Comparteix:

Edició anterior de la cavalcada

Edició anterior de la cavalcada

La cercavila dels Tres Tombs arriba aquest diumenge a Sant Cugat i coincideix amb la missa solemne de Sant Antoni Abat. Enguany el Rotary Club de Sant Cugat serà el banderer encarregat de portar l'emblema de la celebració durant el seguici que s'iniciarà a les 11 matí a l'avinguda del Pla del Vinyet. Els animals seran beneïts per mossèn Blai Blanquer al punt del migdia, darrere del Monestir.

A dos quarts de nou del matí els membres del Rotary Club recolliran l'emblema de la festa a la plaça Barcelona. Seguidament, se celebrarà la missa solemne al Monestir que donarà pas a un esmorzar de pagès a les 10 del matí a l'avinguda Pla del Vinyet. Allà, la comitiva començarà el recorregut pels carrers de la ciutat i al punt del migdia hi haurà la benedicció de les cavalleries darrere del Monestir. La jornada finalitzarà amb el tradicional ball de fi de festa al Teatre la Unió, amenitzat per l'Orquestra Christian&Domènech.

El vicepresident de la comissió de festes de Sant Antoni Abat, Antonio Gómez, ha explicat a Cugat.cat alguns dels actes més emblemàtics que tindran lloc durant el dia.

Antonio Gómez

Enguany celebrem la missa solemne i la rua dels Tres Tombs el mateix dia.








La secretària del Rotary Club, Montse Moral, ha destacat l'orgull i la satisfacció de l'entitat per ser els portadors d'enguany.

Montse Moral

Per nosaltres és un gran orgull. Participar d'aquesta festa tan tradicional ens omple de satisfacció.




Durant el ball, que començarà a dos quarts de set de la tarda, es lliuraran els premis als carros participants de la rua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.