L'Ajuntament realitzarà enquestes entre el comerç local per avaluar l'estat de salut del sector


  • Comparteix:

Un dels principals carrers comercials de la ciutat

Un dels principals carrers comercials de la ciutat

L'Ajuntament realitzarà a partir d'avui 150 enquestes a diversos establiments de la ciutat per analitzar l'estat de salut del sector al municipi. L'objectiu de la iniciativa és triple. D'una banda, la creació d'un Observatori del Comerç que permetrà obtenir indicadors sobre l'evolució del comerç local, d'altra banda, detectar l'adequació a la normativa lingüística vigent i per últim, actualitzar la base de dades del cens.

Les 150 enquestes serviran per determinar diversos aspectes del sector comercial a la nostra ciutat. Un dels objectius és la creació d'un Observatori del Comerç, que es va aprovar al mes d'octubre com un instrument de treball sense naturalesa orgànica. A més, l'Ajuntament vol conèixer l'abast del compliment de la normativa vigent de política lingüística per part dels establiments comercials de la ciutat. És per això, que farà un especial seguiment en l'àmbit de la senyalització. Les enquestes també permetran actualitzar la base de dades del cens. D'aquesta manera, el consistori tindrà constància del nombre d'altes i baixes dels establiments comercials, així com de la seva tipologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.