(13:00h) Els santcugatencs beneixen els seus animals domèstics, com mana la tradició de Sant Antoni Abat


  • Comparteix:

Els Tres Tombs acaben amb la benedicció als animals domèstics.

Els Tres Tombs acaben amb la benedicció als animals domèstics.

La benedicció dels animals ha tornat a aplegar milers de santcugatencs al darrere del Monestir. Mossèn Blai Blanquer ha estat l'encarregat de donar la benedicció de Sant Antoni Abat, una tradició que continua molt arrelada a la ciutat, juntament amb la cavalcada dels Tres Tombs que recorda el passat rural de Sant Cugat. Al final dels actes religiosos, l'alcalde de Sant Cugat ha rebut l'organització i els participants.

Els santcugatencs han demostrat que la tradició de Sant Antoni Abat, patró dels animals domèstics, continua molt arrelada al municipi. Milers de persones han seguit la cavalcada pel centre de la ciutat i han portat a beneir els seus animals de companyia.

Aquestes són algunes de les impressions dels participants, que han desafiat la pluja per poder continuar amb la tradició.

Santcugatencs

Cada any venim per beneir el gos. / No m'esperava que hi hagués tanta gent. / Les tradicions s'han de mantenir, són maques.


Després de la tradicional cavalcada dels Tres Tombs i de la benedicció, l'alcalde ha rebut la comitiva, que enguany ha estat encapçalada pels membres del Rotary Club com a banderers de Sant Antoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.