Prop de 200 usuaris denuncien els retards continus dels autobusos interurbans


  • Comparteix:

Els usuaris denuncien retards de 45 minuts

Els usuaris denuncien retards de 45 minuts

Les línies d'autobús interurbà Cerdanyola - Sant Cugat - Rubí i Sant Cugat - Sant Quirze, operades per Sarbus, registren retards de fins a 45 minuts de manera continuada, segons ha denunciat un col·lectiu de 200 usuaris a través d'una campanya de recollida de signatures. Els usuaris es queixen, a més, de les deficiències en les parades, que no permeten aixoplugar-se quan plou.

Retards continuats de fins a 45 minuts o una hora. Aquesta és la queixa principal que va impulsar una de les usuàries afectades, Vanessa Gutiérrez, a organitzar una protesta col·lectiva pel mal funcionament dels autobusos interurbans que connecten Sant Cugat amb altres ciutats de la comarca. Gutiérrez ha recollit 200 signatures de protesta, que ja ha presentat a Sarbus, l'empresa que opera aquestes línies, la B7 i la B8.

Gutiérrez ha explicat a Cugat.cat la situació que viuen amb els autobusos.

Vanessa Gutiérrez

És horrorós, hem arribat a esperar una hora fins que ha arribat un autobús.


Segons la impulsora de la protesta, els conductors dels autobusos apel·len al trànsit per justificar els retards. Els usuaris, de la seva banda, demanen més autobusos que operin aquestes línies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.