El Capio HGC fa amb èxit la primera operació amb un TAC únic a l'Estat


Temes relacionats

Inaugurat el nou accelerador lineal del Capio HGC, 'el més punter de Catalunya' en el tractament del càncer ( 9/jul/09)


  • Comparteix:

Capio HGC

Capio HGC

El Capio Hospital General de Catalunya ha fet amb èxit la primera operació amb l'únic TAC intraoperatori que existeix a l'Estat espanyol. L'aparell permet més precisió en les intervencions quirúrgiques, ja que actualitza a temps real l'àrea a operar.

El Capio Hospital General de Catalunya, ubicat a Sant Cugat, és el primer centre de l'Estat espanyol que disposa d'un TAC intraoperatori. Aquest aparell permet més precisió en les intervencions quirúrgiques, ja que actualitza constantment i a temps real l'àrea a operar. Després de l'operació, la màquina permet descartar complicacions com els hematomes i l'acumulació d'aire intracerebral abans que el pacient surti del quiròfan.

La primera operació amb aquest aparell s'ha fet amb èxit aquest cap de setmana amb un malalt de Parkinson. En concret, s'han col·locat dos electrodes que, entre altres coses, minimitzaran els efectes secundaris de la malaltia i suposaran una millora en la qualitat de vida del pacient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.