Veïns florestans es queixen del mal estat dels seus carrers sense asfaltar


  • Comparteix:

Diversos veïns de la Floresta denuncien una vegada més el mal estat dels carrers del districte, en concret de l'avinguda Pere Planas, una via de primer ordre per on transiten dues línies d'autobús. Els florestants han assegurat aquest dimarts durant una trobada amb els mitjans que l'Ajuntament no els dóna cap solució. A més, els veïns afegeixen que la compactació del sòl que va fer el consistori per eliminar la pols i el fang ara fa sis mesos no ha resolt la problemàtica de la via.

L'Ajuntament ja va contemplar la pavimentació d'aquesta avinguda en el Pla Director de Desenvolupament Sostenible del municipi de l'any 2002, quan la va declarar via de primer ordre. Tot i que no es va asfaltar, el sòl del carrer va rebre un tractament de compactació ara fa sis mesos per evitar el fang i la pols.

Un dels veïns de la Floresta, Ramon Obach, expressa la seva indignació pel nivell de degradació que pateixen els carrers del districte, molts d'ells gairebé impracticables a peu.

Ramon Obach

Demanem amb urgència subvencions per pavimentar els carrers que tenim inundats de fang.



Els veïns florestans no volen fer cap més actuació fins que l'Ajuntament no es pronunciï.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El problema es que a l'alcalde aquest carrer només li aporta entre 70 i 80 vots. Al centre molt més. Conclusió: li importen més els vots que les persones.

veronica. Enviat el 20/gen/10


Jo visc a l'Avinguda Pere Planas i fa un parell de dies que haig d'anar pel carrer Moret per arribar a la Plaça Pere Planas que si està asfaltada. Als florestans ens tenen abandonats. Desde que van fer el tractament de compactaciò està pitjor que abans.

David. Enviat el 20/gen/10


Amb una paraula...vergonyós! Jo també visc a l’Avinguda Pere Planes de tota la vida i des de sempre estem amb el mateix problema. A l’estiu pols i al hivern fang! S’han gastat més dos cops a l’any fent pedaços que no pas asfaltant-ho directament! Això no passa a Sant Cugat, no! SOLUCIONS, volem SOLUCIONS!

Maria. Enviat el 20/gen/10


Sense paraules, jo sóc del barri de la Muntanyesa, on només està asfaltada l'avinguda verge de Montserrat, a la resta de carrers és gairebé impossible transitar, sempre s'ha d'anar amb primera pels sots que hi han, fa tant temps que no passa la máquina que s'han creat roderes on ja no podem passar amb el cotxe xq toca per davant! Hem d'anar per l'altre carrer que encara és manté més o menys b! Tot això sense tenir en compte el fang i la mala il.luminació!

Sergi. Enviat el 20/gen/10


Alcalde LLuis Recoder crec que hi hauria d'haver un mínim que l'ajuntament hauria de cumplir amb els veïns. No pot ser que a molts llocs es reasfalti i en canvi hi ha molts d'altres com Pere Planas on esta tan deixat. Som a Sant Cugat i paguem els nostres impostos igual que els altres veïns.

Joan. Enviat el 21/gen/10


Per cert, el Carrer Diputaciò, de La Floresta, que està acabat d'asfaltar, ja té desperfectes.

David. Enviat el 25/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.