Torna el cicle 'Dona i salut', centrat en la salut bucodental, el papil·loma humà i la fibromiàlgia

Pellicer ha presentat la 6a edició del cicle

Societat

Publicat el 20/gen/10 per Marc Sala

La 6a edició del cicle 'Dona i Salut' oferirà tres conferències que abordaran la salut bucodental, el debat al voltant de la vacuna contra el virus del papil·loma humà i la fibromiàlgia. Els assistents de l'edició anterior han proposat aquestes qüestions, que es tractaran dimarts de la setmana vinent, el 25 de maig i el 26 d'octubre, respectivament. Totes les xerrades tindran lloc a la Casa de Cultura, tret de la que tractarà la fibromiàlgia, que se celebrarà al Centro Popular Andaluz (CPA).

El cicle arrenca dimarts vinent amb la conferència 'Una bona queixalada..', on les doctores Maria Jaume i Teresa Garcés tractaran els problemes més habituals en l'àmbit de la salut bucodental.

El cicle seguirà el 25 de maig, vinculat al Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig, on es debatrà al voltant dels avantatges i inconvenients de la vacuna contra el virus del papil·loma humà. L'epidemiòleg i oncòleg santcugatenc Xavier Bosch en serà el conferenciant.

La fibromiàlgia, que ja es va tractar en l'edició anterior, tancarà el cicle. En aquesta ocasió es parlarà de la malaltia des de dues vessants complementàries, el tractament mèdic i les teràpies alternatives. Així ho ha explicat la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Vam pensar en ampliar l'explicació sobre fibromiàlgia arran de la gran demanda.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Totes les cites són el tercer dimarts del mes, a partir de dos quarts de vuit del vespre.