El Gremi de Restauradors preveu tancaments de locals si s'endureix la llei antitabac


Temes relacionats

Els bars i restaurants, descontents amb l'enduriment de la llei antitabac (22/gen/10)


  • Comparteix:

Bona part dels restauradors santcugatencs no podran fer front a l'enduriment de la llei antitabac que prepara l'executiu espanyol. Ho afirma a Cugat.cat el president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, Josep Baeta, que adverteix que, en la conjuntura econòmica actual, els empresaris del sector no podran superar la situació i hauran d'acomiadar treballadors.

En una entrevista a Cugat.cat, Josep Baeta s'ha mostrat pessimista sobre el futur dels bars i restaurants de la ciutat, sobretot els que no disposen de terrassa, si el govern espanyol aprova finalment la prohibició total de fumar als espais públics tancats, locals d'oci i restaurants.

Josep Baeta

Crec que hi haurà tancaments. L'enduriment de la llei ens afectarà econòmicament, de manera que no es podrà renovar ni contractar personal.


Baeta critica que, després de la despesa feta per alguns propietaris per adaptar els seus locals a la primera llei antitabac, aprovada el 2006, el govern vulgui anul·lar ara la funcionalitat dels espais sense fum en els llocs públics tancats.

Josep Baeta

Ens perjudica molt el canvi de la normativa en un període tant curt de temps.


La ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, va anunciar el desembre la voluntat del govern espanyol d'endurir la llei antitabac, de manera que només es podrà fumar en espais públics oberts i en espais privats que disposin de terrasses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.