Els comerciants de Valldoreix opinen que la construcció d'un mercat perjudicarà les petites botigues


  • Comparteix:

Un grup de comerciants de Valldoreix ha denunciat que l'Ajuntament hagi aprovat el Pla Especial de la zona sense consultar-los. El document autoritza usos comercials en la finca que hi ha davant del Casal de Cultura, la centralitat de la qual, segons diuen, perjudicarà molt l'activitat dels petits botiguers.

Segons han apuntat aquests comerciants, l'aprovació del Pla Especial d'Usos de Valldoreix donarà llum verda a la construcció d'un mercat i una superfície comercial a la finca que hi ha davant del Casal de Cultura. Aquest col·lectiu es queixa que els mil 700 metres quadrats que ocuparan les instal·lacions i la centralitat de les mateixes, perjudicarà el funcionament de les petites botigues. Ho explica el portaveu del grup, Toni Burgues:

Toni Burgues

S'ha pres un decissió sense comptar amb nosaltres ni amb la gent de Valldoreix


Burgues ha deixat clar que la desinformació i secretisme que ha envoltat aquest Pla, aprovat de forma definitiva el març, els va impedir presentar al·legacions. Aquests comerciants diuen que malgrat que l'Ajuntament els dóna preferència a l'hora d'adquirir una parada al Mercat, no és de rebut que els veïns recorrin quilòmetres per comprar productes de primera necessitat.

Davant aquesta situació, el col·lectiu té previst constituir-se, després de les eleccions, com l'Associació de Comerciants de Valldoreix per poder defensar els seus interessos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.