Les remodelacions del Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat permetran incrementar el personal


  • Comparteix:

El Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat s'ha ampliat per poder assumir l'increment de dotació de les unitats del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF). Les obres han tingut un cost de més de 720.000 euros i s'han centrat bàsicament en la remodelació de la planta baixa, on s'ha ampliat el vestidor per tal d'encabir el personal del GRAF. El conseller d'Interior, Joan Saura, ha estat l'encarregat d'inaugurar aquest divendres les instal·lacions.

La reforma del parc té com a objectiu optimitzar els espais ja existents per tal de fer front a l'increment de personal. A la plata baixa, a més d'ampliar el vestidor, també s'ha redistribuït la zona de neteja i s'ha col·locat una escala exterior per connectar amb la primera planta. Precisament, en aquest espai superior s'han instal·lat els despatxos, s'ha creat un nou vestidor pels equips de protecció individual i s'ha afegit un altell per a la zona del gimnàs. Aquesta zona també acull un dormitori triple i un vestidor per a dones.

La remodelació també inclou la renovació de la majoria del mobiliari i el condicionament de la terrassa. Tot plegat ascendeix als 723.195 euros.

El cap del Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich, fa un resum de les remodelacions més destacades.

Ramon Viladrich

Vestuaris, una zona de descans, una sala i despatx del grup de recolzament d'unitats forestals i un canvi del mobiliari.


Aquesta actuació al Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat s'emmarca dins una inversió del departament d'Interior que ascendeix als gairebé 53 milions d'euros per a la millora i renovació dels parcs catalans.

El Parc de Bombers, amb una superfície de més de 1.000 metres quadrats, compta amb 40 bombers funcionaris, dels quals nou pertanyen a la unitat GRAF i sis són voluntaris. Las seva flota és de set vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.