Sant Cugat es reforça energèticament amb la instal·lació de la subestació Codonyers


  • Comparteix:

El Parc de l'Alba. / Font: parcdelalba.com

El Parc de l'Alba. / Font: parcdelalba.com

Entra en funcionament la subestació Codonyers, d'Endesa, que reforçarà la xarxa energètica de Sant Cugat i Cerdanyola. Amb aquest equipament, el parc de l'Alba, a tocar de la nostra ciutat, ja disposa de serveis de llum i energia que permetran alimentar energèticament el sincrotró Alba, peça clau del parc.

Amb la instal·lació d'aquesta subestació es respon a la demanda del Consorci Urbanístic del Centre Direccional, del Parc de l'Alba, i del sincrotró, que s'inaugurarà el 22 de març. L'equipament està format per tres transformadors que ofereixen un consum energètic semblant al que té una ciutat com Granollers i 25 línies de mitja tensió per permetre la connexió a les xarxes de Cerdanyola i Sant Cugat.

Aquesta infraestructura se suma a les millores que s'estan fent per urbanitzar el Parc de l'Alba i a les tasques d'ordenança ambiental de la zona. En aquest sentit, cap a la primavera, que serà quan comencin a funcionar els serveis del parc, ja es permetrà circular per la nova carretera BP-1413 que uneix la nostra ciutat amb Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.