Els Bombers alerten de l'acumulació de material combustible a Collserola


Temes relacionats

El Consorci de Collserola relativitza el risc d'incendi pels arbres acumulats a la serra (22/gen/10)

Collserola, en risc d'incendi un any després de la gran ventada (22/gen/10)


  • Comparteix:

Els Bombers adverteixen que els arbres caiguts que encara hi ha a Collserola un any després de la ventada incrementen la matèria combustible en cas d'incendi. En declaracions a Cugat.cat, el cap del parc de Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich, reconeix que les administracions han fet molta feina per netejar els camins i accessos a la serra, però alerta que encara hi ha zones on s'acumula un gran nombre d'arbres caiguts.

Viladrich ha subratllat la important tasca que van tirar endavant el Consorci del Parc de Collserola i la Generalitat després de la ventada del 24 de gener del 2009, que va servir per netejar els camins i els accessos a la serra. Tot i això, el cap del parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat reconeix que hi ha zones on s'acumulen els arbres caiguts i adverteix del perill que això suposa en cas d'incendi.

Ramon Viladrich

Els arbres caiguts són llenya seca i augmenten el combustible disponible en cas d'incendi.


El cap del parc de Rubí-Sant Cugat assegura que els Bombers controlaran que de cara a l'estiu els camins i accessos a la serra estiguin nets, un fet essencial en cas d'incendi forestal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.