El gegantó Valentí participarà a les festes de Santa Eulàlia de Barcelona


  • Comparteix:

Actuació a Mollet del Vallès, diumenge passat

Actuació a Mollet del Vallès, diumenge passat

Els Geganters de Sant Cugat comencen la temporada amb els ulls posats en les festes de Santa Eulàlia de Barcelona, on ha estat convidat el gegantó Valentí, del Taller Triangle. En els propers mesos, la colla visitarà el Maresme, el Tarragonès, el Priorat i Barcelona, entre altres indrets del país. L'entitat continua centrada en millorar el seu aspecte musical amb els cursos de gralla i trabal que ofereix a la Casa de Cultura.

Els geganters han arrencat la temporada aquest diumenge a la trobada de Mollet del Vallès. Aquesta és la primera de les cites que portaran la colla a recórrer el país, a part de les actuacions santcugatenques. A més, l'entitat també participarà a la celebració del 20è aniversari dels Diables a l'abril.

La Coordinadora de Geganters de Barcelona ha convidat la colla santcugatenca a participar a les festes de Santa Eulàlia el 13 de febrer. El gegantó Valentí ballarà a la trobada de gegantons amb una cercavila pels carrers de la capital.

El cap de colla, Carles Falp, ha mostrat a Cugat.cat la il·lusió amb què encaren aquesta cita.

carles falp

Ens ha fet molta il·lusió. Són unes festes molt maques i molt participatives. Als joves de la colla els hi agradarà.



En el marc d'aquestes festes, el gegantó Valentí s'exposarà en una mostra al Pati Manning de la Casa de Caritat de Barcelona del 6 al 12 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.