El Mercat de Pagès se celebrarà dues vegades al mes


  • Comparteix:

El Mercat de Pagès incorpora noves activitats

El Mercat de Pagès incorpora noves activitats

El Mercat de Pagès, organitzat per l'Ateneu, es muntarà dues vegades al mes gràcies a la bona resposta obtinguda l'any passat, quan se celebrava de forma mensual. L'entitat organitzarà també altres propostes lligades al mercat, com tallers per aprendre com es fan els productes artesanals i tastets.

El Mercat de Pagès, posat en marxa l'any passat per l'Ateneu, ofereix productes d'agricultura ecològica i artesania tradicional venuts directament pels seus productors. La iniciativa dóna el tret de sortida al 2010 amb diverses propostes que ompliran la plaça Pep Ventura dues vegades al mes. La responsable del mercat, Anna Guitart, explica les principals novetats que envoltaran l'activitat aquest any.

Anna Guitart

Cada últim dissabe de mes tots els productors faran una activitat dins el mercat. El segon dissabte del mes hi haurà tallers i tastets.



Guitart ha assegurat que el mercat continuarà fent un esforç per oferir productes artesanals i agroecològics de petits productors locals que, segons la responsable, aporten beneficis ecològics i econòmics als consumidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.