La Coordinadora d'AMPA continua preocupada per les despeses de la 'setmana blanca'


  • Comparteix:

El CEIP Ciutat d'Alba ha redactat un escrit contra el nou sistema de substitucions del professorat

El CEIP Ciutat d'Alba ha redactat un escrit contra el nou sistema de substitucions del professorat

La Coordinadora d'AMPA de la ciutat reitera que les famílies no es poden fer càrrec de les despeses i l'organització que comportarà la setmana de festa del febrer que s'aplicarà a partir del curs vinent. L'entitat ha enviat dues instàncies a la Generalitat d'acord amb els centres locals i la Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (Fapac) per plantejar els problemes del nou calendari escolar i per protestar contra la normativa que canvia el sistema de substitucions del professorat.

En el primer escrit al departament d'Educació l'entitat ha volgut contestar unes declaracions del conseller d'Educació, Ernest Maragall, en les quals es preguntava com és que les AMPA només havien esgotat el 20% de les subvencions disponibles per activitats extraescolars entre el juny i setembre passat. L'associació, d'acord amb la Fapac, assegura que els pares i mares es troben molts problemes per demanar ajuts ja que requereixen molts tràmits administratius i molt temps.

En el mateix escrit, la coordinadora planteja els problemes que genera el nou calendari escolar i la setmana blanca. Patricia Recolons és la presidenta de l'entitat.

Patricia Recolons

Han passat la responsabilitat a l'Ajuntament i les AMPA. Aquí s'ha de pagar un personal, no se n'adonen de tot el que comporta.


En el segon escrit al govern, confeccionat per l'AMPA del CEIP Ciutat d'Alba i amb el suport de totes les AMPA de la ciutat, els pares es queixen que s'han canviat els dies de petició de substitució del professorat. El nou sistema ha comportat que els dies de nomenament del professorat substitut hagin passat a ser dimecres i divendres en lloc de dimarts i dijous, fet que, asseguren, allarga a quatre dies l'arribada del mestre de relleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.