Més de 500 persones assisteixen al concert de la Diada de l'Assegurança de Catalana Occident


  • Comparteix:

Més de 500 persones han assistit al concert que el grup Catalana Occident organitza cada any al Teatre-auditori per commemorar la Diada de l'Assegurança. Enguany, la trobada ha arribat a la seva cinquena edició amb un concert de balls a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

La platea del Teatre-auditori s'ha omplert de gom a gom per escoltar les peces de l'orquestra de dirigeix Josep Ferrer. Aquest és el regal que Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, dedica a totes les persones que confien en l'empresa d'assegurances.

El representant de Catalana Occident, Manuel Ferrès, ha agraït la presència de les 500 persones que van acudir al Centre Cultural, i en especial a l'alcalde Lluís Recoder:

Manuel Ferrer

Té una signifcació important perquè estem en campanya electoral i no deu ser fàcil per l'alcalde trobar una estona per estar aquí escoltant música


Per la seva banda, l'alcalde ha dit que és de rebut assistir aquesta trobada, tenint en compte el suport que ha brindat l'empresa a la ciutat de Sant Cugat:

Lluís Recoder

Catalana Occident és una empresa que sempre ha estat vinculada amb causes altruistes a Sant Cugat


L'empresa Catalana Occident va ser una de les empreses pioneres en traslladar-se de Barcelona a Sant Cugat, a principis dels anys 70.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.