L'oferta de places als centres públics i concertats es mantindrà estable el curs vinent


  • Comparteix:

CEIP la Floresta

CEIP la Floresta

Les escoles i instituts de Sant Cugat oferiran el curs vinent 524 places per accedir als cicles d'infantil, primària, ESO i batxillerat als centres públics i concertats. El departament d'Educació afirma que l'escolarització a Sant Cugat està molt estabilitzada i descarta la necessitat d'ampliar l'oferta a curt termini. El creixement intern dels nous centres, que ara se situa als nivells de primària, es notarà a la secundària a partir del curs 2012-2013.

El curs vinent s'oferiran 190 places vacants per accedir als cicles d'infantil i primària als centres públics i 173 als concertats. Els IES oferiran 85 places per accedir a l'ESO i batxillerat, que s'han d'afegir a les 76 que oferiran els centres concertats. Les xifres són pràcticament idèntiques a les del curs actual.

Segons el departament d'Educació, la demanda d'escolarització a Sant Cugat és molt estable i no fa necessari augmentar l'oferta de places, sobretot als cicles d'infantil i primària. Pel que fa a la secundària obligatòria i el batxillerat, es preveu que l'ampliació serà necessària de cara al curs 2012-2013.

Serà llavors quan els IES notaran el creixement intern que, ara per ara, es detecta als cursos de primària i que, el curs vinent, portarà a crear sis grups nous de primària als CEIP L'Olivera, Turó de Can Mates i Ciutat d'Alba, conseqüència del seu propi creixement intern. En canvi, el curs vinent s'eliminarà un grup de P3 al CEIP Turó de Can Mates, que normalitzarà la seva situació amb dues línies.

El període de preinscripció escolar començarà dimarts de la setmana vinent pel segon cicle d'infantil, la primària i l'ESO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.