Oberta la investigació per un robatori amb intimidació a Valldoreix


  • Comparteix:

Mossos i Policia Local treballen per resoldre el cas

Mossos i Policia Local treballen per resoldre el cas

Dos individus han entrat a robar en una casa del carrer Bolívia de Valldoreix i han retingut part de la família que hi habita, de procedència russa, a punta de pistola, segons ha pogut saber Cugat.cat. Els fets s'haurien produït dimecres a la nit quan els dos lladres haurien intimidat el pare, la filla i el seu company sentimental dins l'immoble, i haurien esperat a què arribés la mare. Els lladres s'haurien endut 40.000 euros en joies i diners de la caixa forta. Mossos d'Esquadra i Policia Local han obert una investigació per agafar els sospitosos.

Mossos d'Esquadra va rebre l'avís de robatori a dos quarts d'onze de la nit de dimecres en una casa del carrer Bolívia, prop del passeig Olabarria i la Masia Rosàs de Valldoreix. Segons ha pogut saber Cugat.cat, dos individus haurien perpetrat el robatori, entrant pistola en mà a l'immoble, mentre alguns individus més haurien esperat fora de l'edifici vigilant.

Les fonts consultades apunten que els atracadors haurien intimidat i retingut les tres persones mentre no arribava la mare. Els lladres haurien aconseguit obrir la caixa forta d'on s'haurien endut un botí valorat en 40.000 euros en joies i diners. La família atracada és d'origen rus.

La investigació, que continua oberta, indica que es podria tractar d'una organització criminal de l'est per l'accent dels sospitosos. Mossos i Policia Local treballen conjuntament per esclarir els fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.