L'escola Municipal de Música recupera la normalitat després de la fuita de gas


Temes relacionats

L'Escola de Música ha tancat avui per precaució després de la fuita de gas (28/gen/10)


  • Comparteix:

L'escola ha hagut de tancar les seves portes aquest dijous

L'escola ha hagut de tancar les seves portes aquest dijous

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels reobre les seves portes aquest divendres després de la fuita de gas que ha patit aquest dijous. L'incident a causa de les obres d'ampliació del centre ha obligat a tancar les portes del recinte tot el dia ja que la calefacció no funcionava i es notava olor de gas.

Els treballs d'ampliació de l'escola per convertir-la en conservatori han provocat aquest dijous poc abans de dos quarts de nou del matí que una màquina hagi trencat una canonada de gas. La fuita ha estat exterior i, en aquell moment, l'Escola de Música estava buida perquè encara no havia obert les portes. Gas Natural ha tallat el subministrament per evitar riscos. A la tarda, el centre tampoc ha obert per precaució ja que la temperatura era massa baixa per garantir bones condicions als usuaris.

El centre, però, ja ha recuperat la normalitat i aquest divendres funciona a ple rendiment. Ho ha explicat el director de l'escola, Joan Josep Gutiérrez, en declaracions a Cugat.cat.

Joan Josep Gutiérrez

Hem suspés les classes per prudència. Però la situació ja està arreglada. Deixem d'estar en estat d'excepció.


Dues dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins la zona per assegurar que no hi havia bosses de gas acumulades. El tall en el subministrament no ha afectat els veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.