Inverfiatc comença la construcció d'una nova residència a Sant Cugat


  • Comparteix:

Residencial Cugat Natura és una residència per a la gent gran

Residencial Cugat Natura és una residència per a la gent gran

La societat d'inversió Inverfiatc posarà la primera pedra de la seva futura residència per a la gent gran a Sant Cugat avui. L'acte oficial comptarà amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, del president de l'empresa, Joan Castells, i del secretari general d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Jordi Rustullet. El complex anomenat Residencial Cugat Natura estarà ubicat al carrer de Chopin, a prop del Golf Sant Cugat, i obrirà les seves portes, com tard, a principis de 2012.

El projecte de Residencial Cugat Natura és un complex format per dos edificis. El primer és una residència de 86 habitacions, amb 80 places concertades i 15 places de centre de dia. El segon és un edifici amb 32 apartaments amb possibilitat d'accés a serveis. Cada edifici respon a necessitats diferents. La residència ha estat ideada per garantir un allotjament amb serveis de lleure, assistencials i substitutius de la llar a les persones que hi viuran. Els apartaments ofereixen més marge d'autonomia per decidir a quins serveis vol accedir la persona que hi viu, com i quan, però sempre a casa seva.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha valorat molt positivament l'arribada d'aquesta residència de la tercera edat a Sant Cugat.

Mercè Conesa

És un projecte que està molt treballat. Podrà donar sortida a una demanda sanitària i assistencial que hi ha a la ciutat amb qualitat.



Inverfiatc, controlada en un 75% per la mútua d'assegurances Fiatc, ja té una residència per a la tercera edat a Cornellà i estudia nous projectes de futur, relacionats amb la construcció de residències per a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.