Esade valora positivament el seu primer any a Sant Cugat, però denuncia actes vandàlics


Temes relacionats

Esade es reunirà amb els veïns de l'Eixample Sud per parlar del vandalisme als cotxes ( 5/feb/10)

El regidor de Seguretat Ciutadana titlla de 'precipitades' i 'desafortunades' les declaracions d'Esade ( 5/feb/10)

Mossos d'Esquadra, a l'espera de reunir totes les denúncies d'actes vandàlics a cotxes propers a Esade ( 5/feb/10)

ERC demana explicacions a Esade per acusar alguns veïns d'actes vandàlics ( 5/feb/10)


  • Comparteix:

Esade fa una valoració molt positiva del seu primer any a Sant Cugat. L'escola de negocis ha enfortit la col·laboració amb el món empresarial establint sinergies entres els estudiants i les 40 empreses d'EsadeCreàpolis. Tot i això, els responsables del centre denuncien actes vandàlics contra els vehicles estacionats a les zones properes al campus i en responsabilitzen alguns veïns, descontents amb els problemes per aparcar que provoca el campus.

El director executiu de programes universitaris d'Esade, Carlo Gallucci, ha repassat en una entrevista a Cugat.cat el primer any d'activitat del campus santcugatenc, que compta amb 1.400 alumnes. El balanç d'aquests 12 mesos és molt positiu, tot i que la implantació de l'escola de negocis a la nostra ciutat va provocar un debat sobre la mobilitat a la zona i alguns veïns del barri de l'Eixample Sud es van queixar dels problemes de congestió i falta d'aparcament.

Gallucci ha insistit en què Esade vol ser un 'bon veí' i assegura que l'escola de negocis ha fet esforços per minimitzar el seu impacte. Tot i aquest esforç, l'escola ha denunciat diversos actes vandàlics contra els vehicles d'estudiants i treballadors del centre, una qüestió que ja està en mans de les autoritats.

Carlo Gallucci

Hem estat bons veïns, però alguns no ho han estat. Ens han malmès cotxes de la zona i ho hem denunciat a les autoritats.


La participació de l'escola negocis en el projecte de l'Institut Europeu de Tecnologia i la creació d'un clúster farmacèutic entre Sant Cugat i Cerdanyola són alguns del projectes generadors de coneixement que Gallucci ha posat com a exemples per sortir de l'actual crisi econòmica. A banda d'aquests projectes, una de les principals fites d'aquest primer any ha estat l'establiment de sinergies entre els estudiants universitaris i les empreses d'EsadeCreàpolis.

Carlo Gallucci

El món empresarial ara el tenim més a prop físicament. Funciona millor del què esperàvem, s'estant creant sinergies immediates.







Esade és, segons el Financial Times, una de les millors escoles de negocis del món.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla gravíssima l´acusació que fà el Sr. Carlo Galluci als veins . Espero que tingui proves fefaents i irrefutables que acusin als veins i si nó es aixì que demani disculpes de manera ràpida i clara. Raül Grangé Portaveu Grup Municipal ERC

Raül Grangé. Enviat el 4/feb/10


Fa poc més d'un any em vaig trobar el cotxe amb els vidres trencats (una bretolada). Evidentment ho vaig denunciar a la policia, però no vaig denunciar a cap veí. Tampoc faré referència del barri on tenia estacionat el cotxe.

Marta Serrés. Enviat el 4/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.