Sant Cugat acollirà els premis d'innovació Living Labs Global


  • Comparteix:

EsadeCreapolis acollirà el lliurament dels premis Living Labs Global Showcase, en què participen 140 municipis de 28 països, entre ells Sant Cugat. Els guardons volen ser un reconeixement als diversos projectes que les ciutats membres de la xarxa han gestat en matèria d'innovació i telefonia mòbil. En total, 317 candidatures opten als guardons, que estan agrupats en nou categories.

Living Labs Global és una xarxa internacional que té l'objectiu d'innovar a escala global en diferents parcel·les per solucionar problemes d'inclusió social, participació ciutadana, serveis urbans i mobilitat, entre altres. Sant Cugat forma part de l'organització, juntament amb ciutats com Chicago, Taipei, Barcelona, Estocolm, Eindhoven, Càceres i la comarca de la Selva. En total, Living Labs representa prop de 100 milions de persones repartides entre els Estats Units, Europa i Àsia.

El regidor d'Innovació de la ciutat, Jordi Puigneró, ha explicat a Cugat.cat quines són les línies estratègiques en aquest àmbit que el consistori ha treballat durant els darrers anys, en el marc del Pla Local d'Innovació.

Jordi Puigneró

Hem treballat amb la xarxa Living Labs i hem innovat en matèries de medi ambient i comunicació.


Els guardons s'han presentat aquest dimecres a EsadeCreapolis. Durant l'acte, el director general de Living Labs Global, Sascha Haselmayer, ha valorat el paper de la nostra ciutat en aquesta xarxa global.

Sascha Haselmayer

Sant Cugat està molt lligada a Livings Labs. És una de les ciutats més innovadores del món.


A la presentació, també hi ha participat el director general d'EsadeCreapolis, Joan Riera. El parc empresarial acollirà el lliurament dels guardons el 14 de febrer, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.