El complex Residencial Cugat Natura serà una realitat a finals del 2011


  • Comparteix:

Col·locada la primera pedra del Residencial Cugat Natura, la residència de gent gran que Inverfiatc està construint a Sant Cugat. El complex, que previsiblement s'inaugurarà a finals del 2011, constarà de 17.600 metres quadrats, distribuïts en dos edificis amb un total de 86 habitacions i 32 apartaments amb serveis complementaris.

El nou complex ubicat al carrer Chopin, entre el Club de Golf Sant Cugat i les vies de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), ofereix 86 places de residència, algunes concertades, i 15 de places de dia. Els allotjaments estan equipats amb cuina pròpia, servei de bugaderia, neteja, perruqueria i farmàcia, a banda de diversos serveis de lleure com un gimnàs de rehabilitació, una sala de fisioteràpia i una sala d'animació sociocultural.

El president d'Inverfiatc, Joan Castells, ha explicat que aquesta residència vol anar més enllà de l'assistència.

Joan Castells

Els usuaris no només tindran assistència. Tindran una qualitat de vida millor.


Residencial Cugat Natura destinarà algunes de les seves places a persones provinents dels serveis socials públics. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat aquest aspecte durant la seva intervenció.


Lluís Recoder

Algunes persones provinents dels serveis socials també podran gaudir d'aquestes instal·lacions.


En aquesta línia, el secretari general d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Jordi Rustullet, ha recordat que les noves lleis que regulen el tercer sector, la Llei de Dependència i la Llei catalana de Serveis Socials, fan necessària la col·laboració entre entitats privades i administracions.

Jordi Rustullet

La Generalitat necessita d'administracions locals i entitats privades per tirar endavant la nova legislació sobre dependència.





La previsió és que el nou centre pugui obrir les portes a finals de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.