L'escola La Farga celebra 40 anys amb una reunió d'antics alumnes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una celebració a l'escola

Imatge d'arxiu d'una celebració a l'escola

L'escola La Farga celebra els seus 40 anys avui amb una trobada d'antics alumnes. La celebració comptarà amb una conferència de l'economista Leopoldo Abadía i la projecció d'un reportatge sobre la història de l'escola. L'alcalde, Lluís Recoder, i la regidora d'Educació, Esther Salat, assistiran a l'acte que posarà punt final amb un sopar.

Amb la celebració, La Farga vol reunir els gairebé 3.000 antics alumnes que han passat pel centre per celebrar conjuntament els seus 40 anys. L'acte commemoratiu, que donarà el tret de sortida a dos quarts de vuit del vespre, consistirà en una conferència de l'economista i exalumne Leopoldo Abadía, que parlarà de l'evolució de l'entitat educativa des dels seus inicis. La projecció d'un documental i la presentació de les iniciatives solidàries que impulsa l'escola completaran la cita, que posarà punt final amb un sopar amb tots els assistents.

El director de l'escola, Josep Maria Samaranch, ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu d'aquesta trobada.

Josep Maria Samaranch

Aquest acte vol aplegar els gairebé 3.000 alumnes que han passat per l'escola i mostrar els avenços que tenim.



Dins els actes de celebració de l'aniversari, l'escola ha organitzat un congrés d'educació a l'abril on es plantejaran els reptes de l'educació en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.