El nombre d'usuaris d'autobús a Valldoreix creix un 8,2% en un any, segons l'EMD

Els usuaris han augmentat, segons l'EMD

Societat

Publicat el 5/feb/10 per Jaume Blanche / Irene Campmany

El transport urbà d'autobusos de Valldoreix ha registrat un increment del 8,2% durant el 2009, segons l'EMD. Més de 300.000 persones han utilitzat el servei d'alguna de les tres línies del territori. L'ens ha destacat que Valldoreix és de les poques zones de la demarcació de Barcelona on els viatgers han augmentat.

L'EMD de Valldoreix atribueix l'augment del nombre d'usuaris a un conjunt d'iniciatives que ha impulsat amb el pla de millora i ampliació del servei. Entre les propostes, l'entitat destaca la compra de tres nous autobusos, la instauració de la tercera línia del territori, l'arribada dels autobusos a la Colònia Montserrat i al barri de Can Casulleres, la planificació de nous horaris de les línies i la implamentació de més marquesines a les parades.

Aquestes accions, segons l'ens, han anat acompanyades d'una feina de pavimentació i millora dels carrers per on circulen les línies i de tasques de gestió i obtenció de subvencions per posar el dia al transport. Les mesures permeten una planificació adequada pels propers anys en què l'EMD vol posar en marxa més actuacions. Escoltem la presidenta de l'entitat, Montserrat Turu, en declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Turu

Haurem de treballar per augmentar la freqüència, implantar una nova línia i ampliar la gratuïtat per la gent jove i la gent gran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Dades de l'Autoritat del Transport Metropolità demostren que l'ús del transport públic a la demarcació ha baixat un 2% en el primer semestre del 2009 en comparació amb el mateix període de l'any anterior.