La Unió descarta vendre el seu patrimoni per sortir de la crisi que arrossega


Temes relacionats

Els socis de la Unió aproven les mesures de Pere Marín per treure l'entitat de la crisi (29/gen/10)

La Unió debat avui en assemblea un paquet de mesures per fer front als seus deutes (28/gen/10)

La Unió recorre a l'Institut Català de Finances per sortir de l'embargament (25/gen/10)

L'Ajuntament dóna suport a la Unió però no invertirà per sufragar el seu deute ( 8/oct/09)

L'Ajuntament ha d'ajudar la Unió però no implicar-s'hi econòmicament, segons els partits ( 7/oct/09)


  • Comparteix:

Pere Marín, president de la Unió

Pere Marín, president de la Unió

La junta de la Unió Santcugatenca reitera que no contempla vendre el patrimoni de l'entitat tot i la difícil situació econòmica que arrossega. L'entitat continua a l'espera de la resposta de l'Institut Català de Finances, a qui ha demanat un crèdit de 200.000 euros per sortir de l'embargament que amenaça amb fer desaparèixer el seu patrimoni. Tant la Unió com l'Ajuntament insisteixen en què l'opció que Promusa faci pisos de protecció oficial a les instal·lacions per salvar l'entitat és 'un projecte molt verd' i que 'no està formalitzat'.

La Unió reconeix que ha proporcionat a l'Ajuntament mapes de la seva seu al carrer Anselm Clavé perquè el consistori estudiï la possibilitat de construir-hi pisos de Promusa, com a mesura per salvar l'entitat. Tot i això, el seu president, Pere Marín, ha assegurat a Cugat.cat que no entra en els seus plans vendre el patrimoni de l'entitat.

De moment, la Unió no ha aconseguit obtenir els crèdits bancaris sol·licitats per solucionar l'embargament judicial i ha recorregut a l'Institut Català de Finances. Aquesta és una de les principals mesures que la darrera assemblea de l'entitat va aprovar, juntament amb un paquet de mesures per fer tirar endavant els comptes. La Unió té pendent un deute de més de 160.000 euros contret amb els exllogaters del bar de l'entitat que, sumat a altres deutes, amenaça l'entitat amb l'embargament judicial de la seva seu.

L'entitat també s'ha vist obligada a suspendre la programació teatral per problemes derivats de l'estat de la instal·lació elèctrica, mantenint gairebé en exclusiva la programació infantil. La Diputació de Barcelona els va concedir una subvenció de 40.000 euros per l'arranjament elèctric que els permetrà reemprendre les activitats teatrals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta no es la questió. El problema es que l'ajuntament ho te coll aball i fara tot el possible. Temps al temps.

joanet. Enviat el 8/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.