Amnistia Internacional demana a Sant Cugat la posada en llibertat d'un monjo budista del Vietnam


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones han assistit dissabte a la tarda al concert 'Un cant pels drets humans' que la delegació local d'Amnistia Internacional ha organitzat a l'escola Victòria del Àngels a favor del pres de consciència vietnamita Thich Thien Minh, condemnat a cadena perpètua des de l'any 1977. Amb aquest cant i la recollida de signatures en suport de Minh, s'ha volgut difondre la declaració dels drets humans i, concretament, el dret a la llibertat de religió.

A través de diferents cançons populars i religioses s'ha volgut protestar per l'empresonament d'aquest monjo budista i defensar a tots aquells que lluiten pacíficament pel seu dret a la llibertat de culte. La coordinadora local d'Amnistia Internacional a Cerdanyola-Sant Cugat, Montserrat Gallego, explica quines són aquestes reivindicacions:

Montserat Gallego

És un cas en què està treballant Amnistia Internacional i demanem la posada en llibertat immediata d'aquest monjo budista. Ho demanem fent difusió del cas.


El vietnamita Thich Thien Minh, monjo de l'Església unificada del Vietnam, ha estat condemnat dues vegades a cadena perpètua per oposar-se al règim vietnamita i està empresonat des de l'any 1977.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.